Om oss

På Akuttandvård Stockholm möts du av glada medarbetare som trivs med sitt jobb. Här arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister tätt ihop för att ge dig en service i toppklass. Vårt arbete grundar sig i omsorg och kvalitet, och har under åren samlat på oss ovärderlig erfarenhet och kunskap i hur man behandlar patienter med olika behov av tandvård.

Vi är en modern tandläkarmottagning som värdesätter det personliga bemötandet med varje patient och det individuella behovet. Trygghet och förtroende för våra tandläkare är minst lika viktigt för oss som att alltid utföra vårt arbete av högsta kvalitet.

tandläkare-tandläkarmottagning-ropa-upp

Akuttandvård Stockholm är en modern tandläkarmottagning som värdesätter det personliga bemötandet och att skapa förtroende och trygghet för vår expertis. Vi ser till att hålla oss ajour med det som händer i branschen och följer den senaste forskningen inom tandvård med stort intresse. Vårt mål är att alltid erbjuda dig den bästa tandvården, oavsett om det rör sig om akut tandvård i Stockholm eller tandblekning.

Om du har några frågor om våra olika behandlingar, om oss eller vill boka tid hos någon av våra tandläkare, ska du kontakta oss redan idag.