kvinna-behanldas-för-akut-tandvård

Akut tandvård

Är du i behov av akut tandvård i Stockholm ska du kontakta oss redan nu för att få hjälp! Våra tandläkare finns tillgängliga under jour dygnet runt, året runt för att du ska få akut tandvård när du verkligen behöver det!

Kontakta oss för att boka akut tandvård!

Arbetssätt utvecklat för vår tandläkarmottagning

Vissa behandlingar inom tandvård behöver vårt snabbt, oavsett tidpunkt på dygnet. För att möta det behov som finns är vi stolta över att erbjuda en flexibel akut tandvård i Stockholm som hjälper dig när olyckan väl är framme. För att fortsätta förbättra vårt arbetssätt och vår akuta tandvård i Stockholm har vi utvecklat en metod med hög kvalitetsfokus där effektivitet och tillgänglighet är våra ledord.

akut-tandvård-stockholm-redskap

Vi välkomnar barn som är i behov av akut tandvård

Till vår tandläkarmottagning är det vanligt att vi får behandla barn som är i behov av akut tandvård i Stockholm. För att skapa en lugn och trygg miljö har vi ett engagerat team på plats som har lång erfarenhet av att behandla barn i alla åldrar.

Det är vanligt att olyckor och skador i munnen uppstår i samband med aktiva lekar och i sportsammanhang. Vi har lång erfarenhet av att snabbt och skonsamt behandla barn med utslagna tänder eller ömmade tandkött som fått sig en smäll. Det viktigaste vid en olycka som rör tänderna är att direkt boka tid för akut tandvård i Stockholm så att vi snabbt kan behandla skadan och lindra smärtan och obehaget. Barn har alltid förtur till snabb och effektiv tandvård hos oss.

Vad räknas som akut tandvård?

Vi erbjuder akut tandvård i Stockholm till alla som upplever plötsliga och smärtsamma besvär i tänderna eller tandköttet. Du är välkommen att kontakta oss för att boka akuttid, om du bland annat besväras av:

  • Man har slagit ut en tand eller en bit av en tand
  • Olidlig tandvärk
  • Inflammerat och svullet tandkött eller tand
  • Tappade eller lösa rotfyllningar eller kronor.

Samma pris på akut tandvård som vår allmänna tandvård

Vi erbjuder ett bra pris för vår akuta tandvård i Stockholm där vi håller samma låga prisnivå som vår traditionella allmäntandvård. Detta tycker vi är mer än självklart då du inte ska behöva jaga det bästa priset när smärtan bara blir värre i tanden. Vi har alltid ditt välmående i fokus, och vi arbetar snabbt och effektivt för att behandla dina akuta besvär på ett skonsamt sätt.

Om du har några frågor om vår akuta tandvård i Stockholm ska du kontakta oss redan idag för att veta mer så att du vet vart du ska vända dig om olyckan är framme!

Boka tid för akut tandvård nu! Våra kompetenta tandläkare hjälper dig direkt med utslagna tänder, tandvärk och inflammation i tänder.